Pyszna i prosta przekąska. Pierwszy raz ją jadłam na domówce, były dwie wersje tego przysmaku. Jednak ta zdecydowanie podbiła moje serce :). Dziękuje Ado za rewelacyjny przepis :)
Składniki:
Całość ciasno zawijamy-jak roladę. Ostrym nożem dzielimy roladę na porcję ok.3-4 cm. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku do 190stopni z funkcją góra-dół ok. 15 minut ( wyciągamy, gdy są zarumienione czas możemy adekwatnie skrócić bądź wydłużyć).
Bon Appetit!
Składniki:
- opakowanie ciasta francuskiego
- 500g pieczarek
- 1 średnia cebula ( może być czerwona)
- 1 ser pleśniowy camembert (lub inny-ulubiony)
- przyprawy: sól pieprz, suszone oregano i bazylia
- olej do smażenia
- papier do pieczenia
Całość ciasno zawijamy-jak roladę. Ostrym nożem dzielimy roladę na porcję ok.3-4 cm. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku do 190stopni z funkcją góra-dół ok. 15 minut ( wyciągamy, gdy są zarumienione czas możemy adekwatnie skrócić bądź wydłużyć).
Bon Appetit!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz